Yeni Haberler
Yükleniyor...
Folkart Time Satış Ofisi Fark Yarattı
Folkart Time Satış Ofis

Folkart Time Satış Ofisi Fark Yarattı

İzmir Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa edilen yeni yaşam merkezi Folkart Time, projesinin yanı sıra farklı bir mimari tarzla inşa edilen satış ofisi ile de beğeni topluyor.

Folkart Yapı’nın “Şimdi senin zamanın!” sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı; içerisinde konut, ofis, kolej ve ticari alanların bulunduğu karma projesi Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor. İlgi odağı haline gelen Folkart Time Satış Ofisi, projenin ana temasına uygun olarak “zaman” kavramını mimari bir bakış açısıyla sunuyor.
Atmosphere Mimarlık tarafından hazırlanan Folkart Time Satış Ofisi Binası’nın, dış cephesi “Zamansız”lık kavramını soyut bir biçimde ortaya koyuyor. Heykeltıraş İlhan Koman’ın 1980 yılında tamamladığı İstanbul’daki Akdeniz Heykeli’nden esinlenen Mimar Hüseyin Birman’ın hazırladığı proje, Parametrik Mimari’nin çarpıcı bir örneği olarak gösteriliyor.
Hayatın farklı dilimlerini oluşturan “zaman” kavramının dış cephe tasarımına yansıtıldığı, böylelikle insan yaşamındaki zaman dilimlerinin ve değişkenliklerin mimari bir şölen olarak sunulduğu satış ofisinde örnek ofis ve...

Haberin devamı için; http://konuemlak.com/2016/07/folkart-time-satis-ofisi-fark-yaratti/

0 yorum:

Yorum Gönder