Yeni Haberler
Yükleniyor...

Folkart Time Lansmana Özel Avantajlarla

Folkart Time Lansmana Özel Avantajlarla
Folkart Time

Folkart Time Lansmana Özel Avantajlarla

Folkart Yapı’nın yeni projesi İzmir’in en değerli lokasyonlarından birinde, Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde, Folkart Time ismiyle hayat buluyor.

En düşük konut fiyatı: 209 bin TL
İzmir’in Zamanı Yakalayan İlk Karma Projesi
Folkart Time, ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyduğunuz her şeyi tek bir noktada buluşturuyor ve size sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmenizi sağlayacak çok özel bir yaşam alanı sunuyor.
Karma proje konseptine benzersiz bir yenilik getiren Folkart Time Bornova, İzmir’de ilk kez bünyesinde kolej barındıran proje olacak. Folkart Time sakinlerine kayıt önceliği verilecek kolejde, öğrencilere Türkiye’nin en iyi eğitimcilerinden eğitim alma fırsatı sunulacak. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Time projesini 2 bin kişilik pazar araştırması sonucunda ortaya çıkan eğilimleri masaya yatırdıklarını kaydetti. Sancak, 8 mimarlık ofisinin 22 ayrı proje hazırladığını söyledi. Sancak, “Projemiz İzmir Körfezi’nin tam ortasındaki bir noktada yer alıyor. Şehrin tüm ilçelerine eşit uzaklıkta. Buradan kentin uçlarına, örneğin Çiğli’ye ya da Balçova’ya, eşit zamanda ulaşılıyor. Çevre yoluna yakınlığı, değerli bir özellik. Ankara Caddesi üzerinde gerçekleştirilecek Folkart Time projemiz, çevresi için de çok olumlu bir rol model oluştururken, zamanı en iyi şekilde kullanmamızı sağlayacak. Bu nedenle “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla yola çıktık” diye konuştu.
Folkart Yapı’nın zamanı merkeze alan projesi Folkart Time, yoğun ilgi görüyor. Çok kısa sürede...

Fiyat Bilgisi İçin; http://konuemlak.com/2016/07/folkart-time-lansmana-ozel-avantajlarla/

0 yorum:

Yorum Gönder