Yeni Haberler
Yükleniyor...

Folkart Life Bornova 230 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla

Folkart Life Bornova 230 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla
Folkart Life Bornova

Folkart Life Bornova 230 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla

Folkart yapı tarafından İzmir-Bornova’da hayata geçirilmekte olan Folkart Life Bornova projesinde fiyatlar 230 Bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Müzeleri, parkları, kafeleri, hastaneleri, alışveriş merkezleri, eğlence ve kültür alanlarıyla İzmir’in en önemli ilçelerinden birinde Bornova’da, lüks ve ulaşılabilir bir yaşam Folkart imzasıyla karşınızda!

Folkart Life Bornova Yeni Statü Sembolü

İzmir’in kalbinde, tüm ana akslara yakın konumda yer alan projenin farklı karakteri daha ilk bakışta kendini belli ediyor. En kaliteli malzemelerin Folkart ayrıcalığıyla bir araya getirildiğiFolkart Life Bornova, yaşamdan ilham alınarak tasarlandı. Güneşin yansımalarıyla renklenen camları, ince zarif aksları ve yatay mimarisiyle proje, Bornova’nın yeni statü sembolü olmaya aday.

Hayata ve Doğayla Yakın Bir Proje

Peki yılın 300 gününü güneşli geçiren bir şehirde balkonsuz ya da terassız bir proje düşünülebilir mi? Folkart Life Bornova bu soruya iddialı bir yanıt veriyor. Çünkü projede en küçükten en büyüğe kadar tüm dairelerin geniş bir terası var. Kısacası gökyüzüne açık, dört mevsimlik bir keyif sizi bekliyor.

Gökyüzüne Açık Bir Hayat

Modern bir yaşam stilini, Folkart’ın mükemmelliği ile buluşturan Folkart Life Bornova, hem hayata ham de doğaya yakın. İzmir’in tüm...

Haberin devamı için; http://konuemlak.com/2016/07/folkart-life-bornova-230-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla/

0 yorum:

Yorum Gönder