Yeni Haberler
Yükleniyor...

Emporia İstanbul’da 356 bin TL’den Başlayan Fiyatlar

Emporia İstanbul’da 356 bin TL’den Başlayan Fiyatlar
emporia istanbul

Emporia İstanbul’da 356 bin TL’den Başlayan Fiyatlar

Emporia İstanbul Evleri’nde fiyatlar metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL ile 7 bin TL arasında değişiyor. Emporia İstanbul’da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul’da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor. İnsanlar için sevdiklerine ve hatta kendilerine zaman ayırabilmek bile bir lüks haline geliyor. İstanbul’un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen Emporia İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor. Tamamı rezidans ve home office olarak kurgulanan projede kaos, yerini huzur ve mutluluğa bırakıyor.
Emporia İstanbul ödeme planı!
Şerifali Emporia İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinatla 24 ay sıfır faiz, yüzde 50 peşinatla 36 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor. Emporia İstanbul projesi 24 ay sonra teslim edilecek.
AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri projesi 12 bin metrekare alanda dört blok olarak planlandı. Yüzde 1 KDV...

0 yorum:

Yorum Gönder