Yeni Haberler
Yükleniyor...

Konfor Evleri Ulukent de Fiyatlar 165 Bin TL'den Başlıyor

Konfor Evleri Ulukent de Fiyatlar 165 Bin TL'den Başlıyor

Konfor Evleri Ulukent de Fiyatlar 165 Bin TL’den Başlıyor

Çetmen Şirketler Grubu tarafından inşa edilen projede yeni satışları başlayan İzmir Konfor Evleri Ulukent de 2+1 ‘ler 165 bin TL ‘ye satışa sunuluyor.

 PROJE HAKKINDA
GÜVENLİ, HUZURLU, KONFORLU
Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı her m2’si düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzajı, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri depreme dayanıklı yapısı ve üstün inşaat kalitesi ile modern, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamın anahtarı.
Toplam 3 bin arsa alanına yayılan projede daire alternatifler arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon yer alıyor. Proje  İzmir  İl’i Menemen İlçe’sinde hayata geçiriliyor.Lokasyon bilgisi kapsamında gelişmekte olan Ulukent-Şahin Tepesi’nde yer alan proje Çanakkale-İzmir otobanı ve Katip Çelebi Üniversitesi’ne yakın yerde bulunuyor.Sosyal seçenekleri arasında projede açık çocuk ve yetişkin havuzu, 96 araç kapasiteli açık otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kamelyalar bulunuyor. Ödeme seçenekleri arasında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75’lik kısım ise banka kredisi uygulanan Konfor Evleri projesi toplam 95 adet daireden oluşuyor.
İzmir Konfor Evleri’nde satışlar başladı, 2+1’ler 165 bin TL’ye, 3+1 daireler...

0 yorum:

Yorum Gönder