Yeni Haberler
Yükleniyor...

OTTOMARE SUİTES’DE HEMEN TESLİM TİCARİ ALANLAR SATIŞA ÇIKTI!

Ottomare Suites’de Hemen Teslim Ticari Alanlar Satışa Çıktı!

Ottomare Suites’de Hemen Teslim Ticari Alanlar Satışa Çıktı!


Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan ve etkileyici bir eser niteliği taşıyan proje, İstanbul’un en güzel deniz manzarasına sahip yerlerinden Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alıyor.
Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ottomare Suits’te beklenen ticari alan satışları başladı. 126 m2 ile 975 m2 arasında değişen ticari alanlarda hemen teslim avantajı sunuluyor. Ticari alanların, ana yol üzerinden ulaşım kolaylığı sağlayan giriş ve çıkış bağlantıları bulunuyor.
Ottomare Suits’de ise sınırlı sayıda deniz gören kat bahçeli, teraslı  apart üniteler hemen teslim  aşamasında olup  %1 KDV avantajı ile satışları devam etmektedir.  İlk dört katında rezidans hizmetleri sunan 5 yıldızlı otelin yer alacağı Ottomare projesinde; kat bahçe bakımı, catering ve yemek sipariş hizmeti, 24 saat özel güvenlik, concierge hizmeti, park-vale hizmeti, helikopter kiralama, resepsiyon, seyahat, transfer ve rezervasyon, alışveriş, parti ve organizasyon hizmetleri gibi hayatı kolaylaştıran otel konforunda özel hizmetler de sunuluyor. Ayrıca, projenin merkezi konumu, İstanbul’da inşa edilen ve inşası devam eden yeni,  avantajlı ulaşım seçeneklerinin de merkezinde yer alması ve çevresindeki yatırımlar da burada ticari faaliyette bulunacak yatırımcı için büyük bir avantaj olarak dikkat çekiyor.


0 yorum:

Yorum Gönder