Yeni Haberler
Yükleniyor...

Malatya Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Belediyesi’nden 3 milyon TL’ye satılık gayrimenkul!

Malatya Büyükşehir Belediyesinden:
1 – Malatya İli, Battalgazi İlçesi ve Yeşilyurt İlçelerinde bulunan aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mallar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile yapılacaktır. Malatya Büyükşehir Belediyesine ait taşınmaz mallar aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde, Belediyemiz Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda satılacaktır.
2 – 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler, gerek doğrudan gerekse vekaleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizce açılacak ihalelere katılamazlar.
3 – Satışı yapılacak taşınmazların yeri, konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, geçici teminat miktarı, ihale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.
4 – İhaleye çıkarılan taşınmaz mallar ile ilişkin ihale şartname ve ekleri 50,00 TL. (elli) bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda alınabilir, şartname ve ekleri ücretsiz olarak incelenebilir.
5 – İhaleye katılmak isteyenlerin;

0 yorum:

Yorum Gönder