Yeni Haberler
Yükleniyor...

Galatasaray’a Arsalardan Piyango Vurdu!

Galatasaray'a Arsalardan Piyango Vurdu!

Galatasaray’a Arsalardan Piyango Vurdu!

Galatasaray Spor Kulübü’ne ait Riva’daki arsalar son yıllarda spor kamuoyunda en çok konuşulan olaylardan birisi oldu. Özellikle Galatasaray’ın mali kriz yaşadığı dönemlerde satışa açacağı iddia edilen arsalar için henüz böyle bir gelişme yok.

Köprü değerini uçurdu

Hala Galatasaray’ın olan Riva arsaları, her geçen gün değerine değer katıyor. İstanbul’un en yeşil bölgeleri arasında yer alan Riva’daki taşınmazların fiyatını katlayan en büyük etken Yavuz Sultan Selim yani 3. Köprü projesi.
Kuzey Marmara Otoyolu sayesinde 3. Havalimanı’na da ulaşımı çok kolay olan Riva, gelişen İstanbul’un parlayan yıldızı olacak gibi gözüküyor.

800 villa yapılacaktı

Yanı başında Ant Yapı’nın Antriva projesi bulunan Kuzey Marmara Otoyolu projesinin bağlantı noktasına çok yakın bir konumda bulunuyor. 2014 yılı Kasım ayında ortaya çıkan 800 villalık projenin akıbeti ne durumda net bir bilgi yok ancak Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman’ın o dönem yaptığı açıklamaya göre her villadan en az 1 milyon dolar gelir sağlanacak. Bu hesaba göre Galatasaray’ın kasasına 800 milyon dolar girecek.

O paraya Cimcom uçar

Böylesine büyük bir rakamın Galatasaray’ı uçuracağı konusunda herkes hemfikirken toplamda 1.2 milyon metrekare büyüklüğe sahip bu alan, Cimbom’un elindeki altın yumurtlayan tavuk olarak nitelendirilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder