Yeni Haberler
Yükleniyor...

Çorlu’da Fuar ve Kongre Merkezi Yapılacak!

Çorlu'da Fuar ve Kongre Merkezi Yapılacak!

Çorlu’da Fuar ve Kongre Merkezi Yapılacak!

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda düzenlenen istişare ve dayanışma yemeğine AK Parti yöneticileri, milletvekili adayları ile Çorlu’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel: “Bizler atalarımızdan, ecdatlarımızdan aldığımız o kutsal güçle dünyayı bir dönem nasıl yönettiysek inşallah torunlarımız, gelecek nesillerimiz de bir güıı gelecek bir numaralı ülkenin evladı olarak bütün dünyayı titretecek ve diz çöktürecek biz buna inanıyoruz” dedi.

“GÜN GELECEK DÜNYAYI TİTRETECEK VE DİZ ÇÖKTÜRECEĞİZ”

Yel: “7 Haziran seçimlerine büyük bir heyecanla hazırlanıyoruz. İdeallerimiz. yüreğimizde milletimizin sevgisi ve derdimiz var. Derdimiz 78 milyon Türk evladı ile beraber tüm dünyada yaşayan soydaşlarımız ve dindaşlarımızın derdi. Bugün 7 Haziran da yapılacak seçim sadece Türkiye Cumhuriyeti”ııin seçimi değil. Müslüman dünyasının ve Türk dünyasmm başaktörü olaıı Türkiye Cumhuriyeti eğer bu seçimde birlik ve beraberliği korursa, işte dünyadaki Müslümanlar ve tüm Türk dünyası da bu birlik ve beraberlik etrafinda kenetlenerek inşallah bizleri yıkmak isteyen tüm güçlere karşı meydan okuyacak ve biz de varız 21. yüzyıl bizim yüzyılımız olacak diyecekler. Biz buna inanıyoruz. Bizim diğerlerinden farkımız bu. Nasıl ki 2023. 2053 ve 2071 yılı hedeflerimiz var. işte bizler at al armuzdan, ecdatlarnınzdaıı aldığımız o kutsal güçle dünyayı bir dönem nasıl yönettiysek inşallah torunlarımız, gelecek nesillerimiz de bir gün gelecek bir numaralı ülkenin evladı olarak bütün dünyayı titrctecck ve diz çöktürecek biz buna inanıyoruz. Bu uğurda yapılan tüm çalışmalar. 12 yılda yapılanlara göz attığınız zaman sadece ve sadece milletin rulıuııu görüyoruz, başka lıiçbir ruhu kabul etmiyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder